🎓 Drożdże w wyniku fermentacji alkoholowej - Zadanie 3: Biologia 1. Karty pracy zakres podstawowy. Reforma 2019 - strona 6
Przedmiot:
Biologia
Wybrana książka:
Biologia 1. Karty pracy zakres podstawowy. Reforma 2019 (Zeszyt ćwiczeń, Operon)
Klasa:
I liceum
Strona 6

Drożdże w wyniku fermentacji alkoholowej

3
 Zadanie

4
 Zadanie

3.1.

Problem badawczy: Wplyw temperatury na intesywnosc fermentacji alkoholowej przeprowadzanej przez drozdze.

Hipoteza: 

Komentarze
Informacje o książce
Wydawnictwo:
Operon
Rok wydania:
2019
Autorzy:
Dawid Kaczmarek
ISBN:
9788366365285
Inne książki z tej serii:
Autor rozwiązania
Monika
86420

Nauczyciel

Nauczycielka biologii i przyrody z pięcioletnim stażem. Od kilku lat także trenerka fitness propagująca aktywność fizyczną i zdrowe odżywianie. Uwielbia piec i gotować.